maanantai 27. elokuuta 2012

Valtuustoryhmä: Kannanotto valtuustosopimukseen

KOKOOMUKSEN JYVÄSKYLÄN VALTUUSTORYHMÄ
Kannanotto valtuustosopimukseen
27.8.2012

Kokoomus kannattaa jatkoneuvotteluja Jyväskylän valtuustosopimuksesta Viime aikoina Jyväskylässä on valtuustoryhmien kesken käyty neuvotteluja valtuustosopimuksen laatimisesta Jyväskylään. Kokoomus on käsitellyt valtuustosopimusta viimeksi kunnallisjärjestön hallituksessa 26.8. sekä valtuustoryhmän  kokouksessa 27.8.12.

Valtuustosopimuksen laatiminen Jyväskylässä on Kokoomuksen mielestä perusteltua. Neuvottelut ovatkin  edenneet hyvässä yhteistyössä valtuustoryhmien kesken ja Kokoomus ihmettelee Vasemmistoliiton ja SKP:n tapaa jättäytyä neuvottelujen ulkopuolelle ennen kuin on edes lopullista neuvottelutulosta mihin ottaa kantaa. Kokoomus pitää tärkeänä, että parin valtuustoryhmän irtautumisesta huolimatta neuvotteluja  valtuustosopimuksesta jatketaan.

”Irtautumalla neuvotteluista tässä vaiheessa menetetään vain omat vaikutusmahdollisuudet tai väistellään vastuuta. Kumpikaan ei ole Kokoomuksen tapa toimia, vaan haluamme ottaa kantaa valmiiseen neuvottelutulokseen.” kertoo valtuustoryhmän puheenjohtaja Jaakko Selin Kokoomuksen linjasta.

Kokoomuksen keskeisiä tavoitteita valtuustosopimuksessa ovat kaupungin taloutta parantavat linjaukset. Nyt laadittavan sopimukseen pääpaino tulee kohdistua vuoden 2013 talousarvioon, sekä taata uudelle valittavalle kaupunginvaltuustolle riittävät mahdollisuudet vaikuttaa sopimuksen yksityiskohtiin. Nyt onkin olennaista sopia vaikka vain muutamasta selkeästä asiasta, joilla on todellista vaikutusta kaupungin talouteen.

Kokoomuksen valtuustoryhmän puolesta,

Jaakko Selin
puheenjohtaja,
Kokoomuksen Jyväskylän valtuustoryhmä
0400 778 779 tai jaakko.selin@jkl.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti